Close

Pse EMT?

EMT = Expertise Marketing Trade

Çfarë ne bëjmë?

I vijmë të ndihmë biznesit me lëndë të para, ekspertizë dhe konsulencë

Çfarë ne besojmë?

Përmirësimi i vazhdueshëm është çelësi i suksesit të biznesit

Industria e Birrës: një histori suksesi

Konsumatorët e ditëve te sotme po behën gjithmonë dhe me te ndërgjegjshëm për cilësinë e produkteve te cilat ata shërbejnë ne tavolinat e tyre.

Detergjente me dimensione të reja pastrimi.

Industria e prodhimit te detergjenteve ka pësuar një rritje te vazhdueshme si ne tregun vendas dhe te huaj. Përparimet ne teknologji dhe përbërësit janë ata qe krijojnë efektet e dëshiruara te konsumatorit ..

Cilësia mbi te gjitha

Në EMT përpiqemi të kuptojmë dhe parashikojmë nevojat e klientëve tanë, kjo na mundëson të ofrojmë zgjidhje të cilësisë së lartë. Kur këto zgjidhje jo vetëm që plotësojnë, por tejkalojnë, pritjet e konsumatorëve, kjo është ajo çfarë ne e quajmë Cilësi.